Joksimović: "Bajern je za Krasića"

Menadžer Miloša Krasića istakao je da Real i Milan nisu realne opcije za igrača CSKA kojeg cela Evropa 'seli 'iz Rusije.

Izvor: AK

Utorak, 13.04.2010.

22:02

Default images

"Ni Milan, ni Real nisu realna opcija za Miloša u ovom času i pisanja evropskih medija su u dobroj meri proizvoljna. Određena interesovanja i Milana i Reala postoje i tu nije ništa novo, ali Krasić mora da ode iz CSKA u klub gde će sigurno igrati. Nisam baš siguran da bi mu u pomenuta dva kluba mesto bilo zagarantovano”, kaže Krasićev menadžer Dejan Joksimović.

Joksimović ističe Bundesligu, tačnije Bajern kao najrealnije rešenje.

"Bundesliga je liga koja mu po našem mišljenju odgovara, a Bajern je top klub koji ne daje 15 miliona evra obeštećenja za igrača koga bi držao na klupi. Međutim, Bavarci prvo moraju da odluče hoće li prodati Riberija".

Obeštećenje od 15 miliona evra koje traži CSKA, takođe, predstavlja važnu tačku u prodaji.

"Izuzetno važnu. Svi klubovi koji su se javljali - Roma, Fiorentina, Atletiko Madrid i ostali - bi mogli da plate desetak miliona od onoga što s razlogom traži CSKA. Samo top klubovi, a pomenuo sam i koji mogu da dostignu sumu obeštećenja, jer su mnogi klubovi u finansijskim problemima".

Kao jedan od ozbiljnih kandidata ističe se i Liverpul koji je već doveo Milana Jovanovića. Međutim, 'redsi' imaju velikih problema da 'skupe' pare za Miloša.

"Velike šanse ima i Liverpu, ali samo ako “crveni” usvoje budžet koji su najavili. Jovanović je posao završio, a Krasić čeka finansije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: