Suđenje za ubistvo Tatona 21.4.

Početak suđenja petnaestorici huligana optuženih zbog učešća u ubistvu Brisa Tatona počeće 21. aprila pred Višim sudom u Beogradu.

Izvor: B92, Sportski žurnal Srbija
Podeli

Izuzev Đorđa Prelića i Dejana Puzigaće kojima će se zbog bekstva najverovatnije suditi u odsustvu, svi ostali optuženi su u pritvoru. Tokom suđenja očekuje se i svedočenje zaštićenih svedoka, koji su saslušani u istrazi, ali se njihov identitet iz bezbedonosnih razloga neće saopštavati, a javnost će biti isključena sa glavnog preteras.

Zbog krivičnog dela teško ubistov sudieć se Preliću, Puzigaći, Ljubomiru Markoviću zvanom Kica, Ivanu Grkoviću, Jovanu Karbicu, Draganu Tomasoviću zvanom Gagi, Milanu Vujoviću, Branimiru Četniku, Vladanu Suvajcu zvanom Suvi, Stefanu Veličkoviću zvanom Veleč, Milanu Tarlaću zvanom Taki, Bojanu Matijeviću, Stepi Petroviću i Dejanu Stankoviću zvanom Džekson.

Optužnica ih tereti da su kao saizvršioci počinili krivično delo teško ubistvo, jer su 17. septembra u Beogradu na Obilićevom vencu, u stanju uračunljivosti, svesni svog dela i njegove protivpravnosti pri bezozbirnom nasilničkom ponašanju ubili francuskog državljanina Tatona.

Okrivljeni Vladimir Bošković optužnicom se tereti da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela i on se jedini brani sa slobode.

Sport

Gol Anelke za +4 Čelsija

Fudbaleri Čelsija pobedili su Bolton sa 1:0 kod kuće u 34. kolu Premijer lige i sada imaju četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Mančester Junajted.

Fudbal utorak 13.04. 23:09 Komentara: 9
strana 1 od 3 idi na stranu