Šekarićeva u finalu Svetskog kupa

Srpska reprezentativka u streljaštvu Jasna Šekarić već je obezbedila mesto u finalu Svetskog kupa koje će se održati u oktobru.

Izvor: Nina Kolundžija

Subota, 27.03.2010.

14:10

Default images

Šekarićeva je u petak osvojila zlatnu medalju, svoju 59. u karijeri, na Svetskom kupu u Australiji što joj je donelo 21 bod i mesto među osam najboljih na završnom takmičenju. Priliku da popravi bodovni saldo imaće na preostali tri svetska kupa, ali će joj se za finalni računati samo najbolji rezultat. Srpska reprezentativka sa tog takmičenja već ima šest kristalnih globusa.

Drugi Svetski kup je u Pekingu od 16. do 24. aprila i Zoran Stojiljković, selektor reprezentacije Srbije, je odredio ove strelce - puška: Stevan Pletikosić („Čika Mata“, Kragujevac), Nemanja Mirosavljev, Dragan Marković (obojica Novi Sad) i Milenko Sebić (Policajac), Andrea Arsović (Partizan), Lidija Mihajlović (Niš), Aranka Binder (Novi Sad) i Ivana Maksimović (Novi Beograd Ušće), pištolj: Jasna Šekarić, Zorana Arunović (obe Crvena zvezda), Damir Mikec (Policajac) i Andrija Zlatić („Aleksa Dejović“, Užice).

Treći Svetski kup je u američkoj vojnoj bazi Fort Bening od 22. do 31. maja, a četvrti, poslednji, u Beogradu od 26. juna do 4. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: