Darko Miličić ipak ostaje u NBA?

Iako je nekoliko puta izjavio da se sigurno vraća u Evropu naredne godine, izgleda da Darko Miličić nije siguran u svoju odluku nakon prelaska u Minesotu.

Izvor: B92, bostonherald.com

Utorak, 23.03.2010.

18:19

Default images

“Nije reč o novcu, već je glavno pitanje kako me vide u ekipi naredne godine. Ne želim da nagađam da li ću biti starter? Ne želim da bilo šta da nagađam. Sve što želim je šansa da igram. Ako mi čelnici kažu kako se uklapam, ostaću, sviđa mi se ovde”, odgovorio je Miličić na pitanje da li bi ostao ako bi imao 30-35 minuta na parketu i mesto u startnoj postavi.

Miličić je došao u tabor Timbervulfsa iz Njujork Niksa i za 13 utakmica je u proseku beležio 6,2 poena i 5,8 skokova. Pre toga je govorio kako se sigurno vraća u Evropu, ali to je bilo u periodu kada nije ulazio u igru za Nikse.

“Jedino što tražim to je kontinuitet. Ne možeš konstantno dobro da igraš u NBA ligi ako ti minuti na terenu neprestano variraju. Odigraš jedno veče dobro, a drugo loše zato što nemaš konstantnost”.

Trener Minesote Kurt Rambis kaže da će Miličić vremenom još napredovati.

“Pokazuje naznake onoga što može da uradi na terenu. Kako mu samopouzdanje bude raslo, videćete više segmenta njegove igre. Momci počinju da mu veruju više i vole da mu daju loptu jer znaju da on takođe voli da dodaje”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: