Kup CEV (F4): C.Zvezda - Uraločka

Odbojkašice Crvene zvezde igraju u 16 i 30 polufinalni meč kupa CEV protiv ruske Uraločke.

Izvor: B92

Subota, 20.03.2010.

13:09

Default images

Završni turnir, fajnal For kupa CEV igra se u Azerbejdžanu, a u prvom polufinalu sastaju se italijanski Busto i domaći Baku.

Crveno-bele ponovo igraju istorijsku utakmicu, pre tri godine nisu uspele u "Pioniru". Poražene su od francuskog Le Kanea, ali su u borbi za treće mesto bile bolje od ruskog „Samorodoka“ iz Habarovska.

Ipak, u Bakuu, crveno-bele su autsajder, ne samo zato što je ekipa Ratka Pavličevića najmlađa na turniru. U odnosu na ekipu iz 2008.godine, ostale su Živković,Nešović,Rakić,Blagojević, Ninković i Rosić:

Možda i nije tako loše što nas svi ubrajaju u autsajdere, ja zaista ne mislim da je naša ekipa najslabija u tom društvu. Svo poštovanje Uraločki, ali mislim da nisu ekipa iz najužeg kruga za osvajanje titule u Rusiji. Mi smo i pre tri godine pokazali da možemo da odigramo i dobijemo ekipu sličnog kvaliteta. Protiv Ruskinja ćemo morati maksimalno odgovorno i strpljivo“ rekao je trener Crvene zvezde Ratko Pavličević.

Finalni meč igra se u nedelju od pola 5, a sve utakmice igraju se u dvorani „Serhedči“ kapaciteta 4500 mesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: