Lane: "Potrebno nam je čudo"

Napadač Standarda i reprezentacije Srbije Milan Jovanović veruje da je njegovom timu potrebno čudo da bi se plasirao u plej-of belgijskog prvenstva.

Izvor: B92, Goal

Ponedeljak, 15.03.2010.

12:51

Default images

Aktuelni šampion Belgije Standard iz Liježa je u očajnoj formi ove sezone i trenutno zauzima tek sedmu poziciju na tabeli. Jovanović je nezadovoljan rezultatima njegove ekipe i priznao je kako će Standard veoma teško doći do plej-ofa ove sezone. Sa druge strane, srpski reprezentativac je bio zadovoljan izdanjima njegove ekipe u Evropi ove godine.

Potrebno nam je čudo da bi se kvalifikovali za plej-of. Plašim se da nećemo uspeti u tome nakon remija koji smo imali ovog vikenda i to je sve naša greška“, rekao je Jovanović.

Ova sezona je bila katastrofalna za nas. Ipak, još uvek igramo u Ligi Evrope i želimo da iznenadimo fudbalsku javnost dobrim igrama“, veruje srpski reprezentativac.

Moramo da se fokusiramo na Ligu Evrope i da se pripremamo za revanš meč sa Panatinaikosom. U Evropi smo bili daleko uspešniji nego što je to bilo ko od nas očekivao“, zaključio je Jovanović.

U prvom susretu, Standard je slavio u Atini sa 3:1 a Jovanović je bio strelac drugog gola za šampiona Belgije.

Da bi se Standard kvalifikovao u plej-of, biće mu potrebna pobeda protiv Genta u poslednjem ligaškom meču, dok šestoplasirani Zulte mora da izgubi od Mehelena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: