Žolt Der deveti na trci u Istri

Srpski reprezentativac Žolt Der zauzeo je deveto mesto u velikoj grupi na cilju trke „Memorijal Nevio Valčić“, na stazi od 148 kilometra, u Loborici u Istri.

Izvor: B92

Subota, 13.03.2010.

18:52

Default images

U istoj grupi, od 30. do 60. pozicije, plasirali su se i Predrag Prokić, Jovan Zekavica, Esad Hasanović i Dragan Spasić. U prvoj fazi trke odustao je Nikola Kozomara, a u finišu i Marko Spasojević.

Čestitke našim biciklistam na borbenoj vožnji. Hasanović je do tri kilometra pre cilja bio u solo begu za peto mesto, jer se izdvojila grupa od četvorice biciklista, ali je ulovljen. Posebno moram da pohvalim mladog Jovana Zekavicu, sjajno se držao u oštroj konkurenciji starijih i iskusnijih vozača. Startovalo je 158 biciklista i toliko očekujemo i na startu trke „Trofej Poreča“ u nedelju, koja će se bodovati za evropsku rang listu u kategoriji 2.2“, rekao je selektor srpskih biciklista Radiša Čubrić.

U vremenu od 4:04.00 sata trijumfovao je slovenački profesionalac Blaž Jarc iz Adrija Mobila, ispred sunarodnika Gašpara Švaba iz Save, dok je treći bio Hrvat Tomislav Dančulović iz Loborike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: