Riberi propušta meč sa Nirnbergom

Fudbaler minhenskog Bajerna Frank Riberi propustiće predstojeći prvenstveni duel sa Nirnbergom zbog lakše povrede, saopšteno je taj bavarski klub.

Izvor: B92, Goal

Petak, 19.02.2010.

17:39

Default images

Francuski reprezentativac je povredio članak u sredu na utakmici Lige šampiona u kojoj je Bajer savladao italijansku Fjorentinu sa 2:1. Trener Bajerna Holanđanin Luj van Gal rekao je da Riberi nije ozbiljno povređen, ali da je stručni štab iz predostrožnosti odlučio da Francuz propusti meč sa Nirnbergom.

Francuski reprezentativac ima manji podliv na povređenoj nozi i očekuje se da će biti spreman za naredni prvenstveni duel sa Hamburgom, 28. februara. Bajern trenutno zauzima drugo mesto na tabeli Bundeslige, sa 48 bodova, koliko ima i prvoplasirani Bajer iz Leverkuzena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: