Pantelić: "Slaviće me u Zagrebu"

Hrvatski mediji bave se izjavom napadača Ajaksa i reprezentativca Srbije Marka Pantelića da će se potruditi da ga “slave u Zagrebu”.

Izvor: B92, hrvatski mediji

Ponedeljak, 14.12.2009.

11:23

Default images

Pantelić je u razgovoru za Sportske novosti odbacio spekulacije da bi ekipa Ajaksa mogla da ‘se skloni’ Anderlehtu u poslednjem kolu Lige Evrope u utakmici koja odlučuje o eventualnom plasmanu jedinog predstavnika Hrvatske u nokaut fazu Lige Evrope. Pantelić je rekao da “ne bi pustio rođenog brata”.

Znam da ću biti popularan u Zagrebu, ako dam gol i pobedimo Anderleht. Pre svega igram za svoj klub i za sebe", poručio je Pantelić i umirio skeptike u Maksimiru koji se boje da bi Dinamo mogao da strada kao “kolateralna žrtva”.

"Marko, Srbine, daj gol, mole te braća Hrvati!” naslov je beogradskog Kurira koji hrvatski mediji rado prenose, a Pantelićev intervju prenosi pod naslovom “Slaviće me ceo Zagreb”.

U grupi A Ajaks dočekuje Anderleht, Dinamo ekipu Temišvara a Zagrepčani bi mogli do plasmana u šesnaestinu finala u slučaju da pobede a Belgijanci izgube.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: