KPK: Rukometašice Naise u 4. kolu

Rukometašice Naise plasirale su se u četvrto kolo Kupa pobednika kupova pobedama u dvomeču nad ekipom austrijskom Dornbirn Šoren.

Izvor: B92

Nedelja, 01.11.2009.

18:25

Default images

Nišlijke su u prvom meču u subotu slavile rezultatom 36:26 (18:7), a u drugoj utakmici u nedelju bilo je 33:26 (17:10). Igračice Svetislava Jovanovića odlično su igrale u odbrani, imale dobru realizaciju u napadu tako da nije bilo teško pobediti neiskusnije Austrijanke.

Od srpskih predstavnika u evrokupovima takmiče se još i rukometašice Vrnjačke Banje i Kikinde u Kupu EHF, i Zaječara u Čelendž kupu. Kikinđanke su u subotu igrale nerešeno sa Mar Alikanteom, dok su Zaječarke slavile protiv holandske ekipe Handbal Akademi. Vrnjačka Banja svoje mečeve igra narednog vikenda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: