FMP Železnik - Zvezda (utorak, 18h)

Trener košarkaša Crvene zvezde Aco Petrović izjavio je da ga samo pobeda zanima u duelu sa FMP Železnikom, koji se igra u utorak od 18 časova.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Ponedeljak, 12.10.2009.

14:50

Default images

„Domaćin ima tim za respekt. Odlično su popunjeni na svim pozicijama i uigrani su Reč je o protivniku koji ima svoje zvezde ali koji pre svega gaji timsku igru. Neću da ponavljam koji su naši problemi. Nismo favoriti, ali tražićemo svoju šansu", izjavio je Petrović.

"Očekujem da će se utakmica lomiti na najsitnijim detaljima. Ko bude kažnjavao greške rivala, pogađao otvorene šuteve i bude imao više lakih poena, odneće ceo plen“, dodao je Petrović.

Trener Zvezde potom je obrazložio zašto njegov tim nije favorit u predgrađu.

„FMP nas dočekuje silno motivisan, spreman i odmoran s obzirom da je preskočio prvo kolo. Gostujemo ekipi koja je još od kraja jula u trenažnom procesu i koja nije imala nijednu promenu u odnosu na prethodnu sezonu. Centarska linija im je najjači adut, mladi su i agresivni“.

Košarkaši FMP Železnika, baš kao i prošle godine, prvi meč u sezoni igraju protiv Zvezde jer je okršaj prvog kola sa Partizanom odložen zbog obaveza ’crno-belih’ u SAD-u.

Očekivanja trenera ’pantera’ Slobodana Klipe pročitajte u intervjuu koji je dao za B92, a o meču sa ’crveno-belima’ Klipa je rekao:

„Nadam se da ćemo ove godine imati više sreće nego prethodne kada smo na startu izgubili od Zvezde i loše otvorili sezonu. Očekujem dobru utakmicu i kvalitetnu igru. Nadam se pobedi“.

Kompletni parovi 2. kola:
utorak:
FMP Železnik – Crvena zvezda 18h
Zagreb – Budućnost 18h
Široki – Helios 20h
Radnički – Zadar 18h
sreda:
Cedevita – Hemofarm 20h
Partizan – Cibona 18h
Olimpija – Bosna 20h

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: