Četiri gola Vojvodine na premijeri

Fudbaleri Vojvodine savladali su u prvoj pripremnoj utakmici Omladinac u Stepanovićevu rezultatom 4:0.

Izvor: B92, Dnevnik

Nedelja, 28.06.2009.

00:11

Default images

Golove za Novosađana postigli su Mrđa u 29, Stjepanović u 40. i Huciašvili u 72. i 86. minutu. Vojvodina je odigrala poluvremena s različitim postavama kako bi novi trener Dragoslav Stepanović video sve igrače na delu. Treninzima su se priključili Mrđa, Kizito i Aleksić i igrali u Stepanovićevu, a dvojac novajlija iz Javora Vulićević i Ađuru bili su u startnih jedanaest.

U prvoj postavi su bili Ristić, Vulićević, Pavlović, Karan, Peković, Ađuru, Stjepanović, Popović, Mrđa, Đurovski i Maksimović.

U drugom poluvremenu na terenu su izašli Drinić, Jovanović, Kizito, Lovrić, Zogović, Mitošević, Tumbasević, Smiljanić, Hucijašvili, Stevanović i Aleksić, a ušao je još i Stančetić.

"Zadovoljan sam angažovanjem igrača, iako je na terenu bilo i međusobnih razumevanja i nerazumevanja. Prva postava je bila odlična, druga malo slabija, ali treba to razumeti jer je bila sastavljena od mladih igrača. Nisam zadovoljan time što smo napravili malo šansi i postigli malo golova, ali ćemo nastaviti s pripremnim utakmicama, jer se tako najbolje stiče neophodno samopouzdanje i vidi se koliko se u igru uključuju segmenti s treninga," istakao je posle utakmice trener Vojvodine Dragoslav Stepanović a prenosi novosadski Dnevnik.

Vojvodina će sledeću test utakmicu igrati u sredu, u Gajdobri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: