Vučinić: „Želim da ostanem u Romi“

Crnogorski reprezentativac Mirko Vučinić ponovio je da želi da ostane u Romi i odbacio navode da će preći u Mančester junajted.

Izvor: B92, Beta

Subota, 13.06.2009.

16:01

Default images

Mediji su naveli da bi kapiten reprezentacije Crne Gore mogao da bude potencijalno pojačanje šampiona Premijer lige, nakon što je klub napustio Kristijano Ronaldo. Međutim, Vučinić, koji je nedavno produžio ugovor sa Romom na još četiri godine, rekao je da je srećan u italijanskom klubu, ali i da ga niko iz Mančester junajteda nije kontaktirao.

„Naravno da sam zadovoljan što je veliki klub kakav je Junajted zainteresovan, ali o tome sam čitao samo u novinama. Sada samo razmišljam o tome da se sa mojom porodicom dobro odmorim na moru“, rekao je Vučinić.

Čelnici Rome su navodno prošlog leta odbili ponudu od 22 miliona evra za Vučninića, ali pošto moraju da prodaju jednog igrača da bi doveli nove, mogli bi da prihvate ponudu od 25 miliona evra, navodi list.

Vučinić je u karijeri, pored Rome, igrao za Sutjesku iz Nikšića i Leče, a u rimski klub je došao 2006. godine i do sada odigrao 116 utakmica, uz postignuta 34 gola. Tri puta je nastupio za reprezentaciju Srbije i Crne Gore, dok je za selekciju Crne Gore debitovao 24. marta 2007. godine na meču protiv Mađarske, kada je postigao gol iz jedanaesterca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: