Galas ne igra do kraja sezone

Odbrambeni fudbaler Arsenala Vilijam Galas odsustvovaće do kraja sezone zbog povrede kolena u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona sa Viljarealom (1:1).

Izvor: B92, ESPN

Četvrtak, 09.04.2009.

18:02

Default images

Tu informaciju novinarima je u četvrtak potvrdio menadžer Arsen Venger. Golman Manuel Almunija takođe se povredio na utakmici sa Viljarealom (skočni zgloba) i neće moći da brani tri sedmice, a levi bek Gael Kliši neće igrati dve sedmice zbog problema sa leđima.

Galas se povredio u finišu prvog poluvremena nakon duela sa Đuzepeom Rosijem, napadačem Viljareala, a zamenio ga je Joan Đuru.

„Ovo svakako nisu najbolje vesti za Galasa. On se inače brzo oporavlja, ali mislimo da neće moći da igra do kraja sezone. To je veliki udarac za nas, ali sada treba da pokažemo snagu kolektiva i nastavimo sa dobrim igrama“, izjavio je Venger.

Almuniju je u 27. minutu zamenio Poljak Lukaš Fabijanski, koji je sjajno branio do kraja i sada će imati priliku da se nametne na duže staze.

Arsenal je trenutno četvrti na tabeli Premijer lige sa 58 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: