Ronaldu 10.4 miliona godišnje?

Mančester Junajted navodno je spreman da ponudi novi ugovor Kristijanu Ronaldu, po kome će fudbaler nedeljno zarađivati 200,000 funti (225,000 evra).

Izvor: B92, Goal

Nedelja, 01.03.2009.

13:57

Default images

Prema novom ugovoru osnovna nedeljna plata bi mu bila 160,000 funti, a dobijao bi još dodatnih 40,000 za marketinška prava. Engleski šampion spreman je da ponudi Portugalcu ugovor vredan 10.4 miliona funti godišnje (11.65 miliona evra), ne bi li ga zadržao u svojim redovima i tako sprečio da pređe u madridski Real.

Iako je transfer Ronalda na “Santijago Bernabeu“ više puta najavljivan, fudbaler je svaki put ostajao na “Old Trafordu“, dok je trener ‘crvenih đavola’ Aleks Ferguson svaki put kategorički demantovao glasine da je igrač na prodaju.

Prema pisanju ostrvskih medija Ronaldo bi bio srećan da ostane u Junajtedu.

Kristijano želi jednom za svagda da završi priču sa Real Madridom. Na kraju prošle sezone kada je pristao da ostane, mislio je da će to biti na još samo jednu godinu“, rekao je izvor blizak fudbaleru.

Međutim sada se čini da se ipak odlučio da duže ostane na “Old trafordu“, shvativši da je to klub u kome moze da ispuni sve svoje ambicije“, dodao je on.

Portugalski reprezentativac ima ugovor sa klubom na još tri godine, ali po pravilima FIFA on na kraju sledeće sezone može da otkupi svoj ugovor.

Ako osvajač ‘Zlatne lopte’ potpise novi ugovor ostaće igrač Mančester Junajteda sve do 2014. godine i postati daleko najplaćeniji igrač Premijer lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: