Vardar i Partizan nerešeno, 1:1

Izvor: B92

Sreda, 14.11.2007.

19:17

Default images

Fudbaleri skopskog Vardara i beogradskog Partizana odigrali su u sredu nerešeno, 1:1, u prijateljskoj utakmici u Skoplju. 'Crno-beli' su poveli u 53. minutu golom Maletića, izjednačio je nekadašnji omladinac Partizana Perendija u 75. minutu. Igralo se pred oko 6.000 gledalaca.

Utakmica je bila 'prava prijateljska', bez mnogo tempa i prilika. U prvom poluvremenu jedinu priliku imao je Vitor Ugo, a u nastavku je viđen dinamičniji fudbal, više šansi i dva gola.

U 53. minutu Maletić je dobro prošao po desnoj strani, uputio je centaršut, ali je lopta pogodila Lepovića i završila u mreži.

Samo nekoliko minuta kasnije odličnu priliku imao je Živanović, nije savladao golmana domaće ekipe, a kazna je usledila u 75. minutu. Mrežu Partizana pogodio Milan Perendija, koji nije proslavio gol protiv kluba u kojem je počeo da igra fudbal.

Vardar – Partizan 1:1 (0:0)

Vardar: Georgijevski, Kocev, Sekulovski, Bojović, Perendija, Despotovski, Mojsov, Stjepanović, Savić, Kostovski, Milosavljev, igrali su još Korunovski, Spasovski, Ristovski, Lepović, Ristov, Trajković, Petrov, Ejukin, Stanković, Serafimovski.

Partizan: Živković, Milošević, Brežančić, Knežević, Mihajlov, Žuka, Nikolić, Veselinović, Maletić, Živanović, Vitor Ugo, igrali su još Petrović, Miljković, Brković, Mitrović, Vasiljević, Tomić, Škuletić.

Partizan je nastupio bez većine prvotimaca, uz povređene Sikimića, Stjepanovića, Moreiru, Obradovića, Lazića, Božovića, Rnića, Radosavljevića i Dijaru nedostajali su, zbog obaveza prema nacionalnim selekcijama, i Jovetić, Rukavina, Tošić, Ćetković, Jovanović i Lazevski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: