Utorak, 23.09.2014.

23:54

Vest Hem želi u Evropu

Engleski Vest Hem želi da bude redovan učesnik evropskih takmičenja pošto se za dve godine seli na novi stadion, rekla je potpredsednica Čekićara Keren Brejdi.

Izvor: B92, Beta

Default images

"Ciljamo plasman među prvih šest u Premijer ligi pošto se preselimo na Olimpijski stadion. Naša vizija je da se klub redovno takmiči u Evropi, a stadion će doprineti jer će to postati jedna od najvećih navijačkih arena na svetu", rekla je Brejdi.

Vest Hem će napustiti Apton park na kraju sledeće sezone i domaće utakmice će igrati na stadionu koji je izgradjen za potrebe Olimpijskih igara koje su se 2012. održale u Londonu.

Stadion Stratford biće renoviran, pošto će u oktobru početi izgradnja pokretnog krova, a kapacitet će biti 54 hiljade mesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: