Obradović: Ne krijemo, na pobedu

Selektor srpskih tenisera Bogdan Obradović rekao je da ne beži od činjenice da je Srbija favorit protiv Hrvatske u meču prvog kola Dejvis kupa.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 02.03.2015.

23:14

Default images

U ponedeljak su u novoj Hali sportova u Kraljevu trening odradili članovi srpske Dejvis kup reprezentacije Ilija Bozoljac, Predrag Krstin, Viktor Troicki i Filip Krajinović, dok Novak Đoković i Nenad Zimonjić stižu u utorak.

Srpski selektor rekao je novinarima da su članovi državnog tima zadovoljni uslovima i pažnjom kojom su obasuti sa svih strana.

“Pred odlazak na trening, posetili smo i srednjevekovni manastir Žiču, napunili baterije i sa mnogo pozitivne energije pristupili radu“, izjavio je Obradović.

On je naveo da ne beži od činjenice da je reprezentacija Srbije u predstojećem meču favorit, pogotovo posle izjave hrvatskog selektora da su male šanse da se najbolji hrvatski teniser Marin Čilić priključi ekipi.

“Nećemo srljati, niti davati pretenciozne izjave. Idemo od meča do meča, polako, koncentrisano i, naravno, pozitivnog razmišljanja. Želimo pobedu i to ne krijemo“, dodao je Obradović.

Kako je naglasio, velika je želja svih u Teniskom savezu Srbije da se tenis popularizuje i van Beograda, zbog čega je Kraljevo i dobilo tu čast da bude domaćin istinskom teniskom spektaklu.

“Siguran sam da ćemo imati veliku podršku navijača jer znam da Kraljevčani vole sport i da ne štede dlanove i grla. Ne očekujem nikakve probleme, verujem da će sve biti fer i korektno jer i najmanji eksces bi štetio i našim igračima. Navijanje nama ide u prilog, a protiv rivala. Tako je svuda u svetu, tako će biti i u Kraljevu“, zaključio je Obradović.

Meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske igra se u Kraljevu od 6. do 8. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: