DR: Mislimo na pobedu, ne na rekord

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je pred gostovanje ekipi MZT u Skoplju da njegovi izabranici ne razmišljaju o rekordu, već samo o pobedi.

Izvor: JT

Nedelja, 21.12.2014.

17:30

Default images

’Crveno-beli’ su neporaženi u prvih 12 kola ABA lige, a ukoliko bi slavili u Skoplju ostvarili bi najbolji start u istoriji regionalnog takmičenja.

Utakmica između MZT Skoplja i Zvezde igra se u ponedeljak u 20.30, a domaći tim je dočekuje na pretposlednjem mestu tabele, sa skorom 4/8.

Razmišljamo samo o tome da naš odnos prema igri i pristup utakmici budu na najvišem mogućem nivou, jer je to preduslov za osvajanje dva nova boda . To su naše jedine želje i ambicije“, rekao je Radonjić.

Radonjić je naglasio da se sastav ekipe MZT dosta promenio od početka sezone, ali da Zvezda poseduje kvalitet za pobedu u Skoplju.

MZT je ekipa koja je napravila dosta promena od početka sezone u igračkom kadru, ali i u stručnom štabu. Pred naš meč angažovali su Predraga Smardžiskog koji će im u svakom slučaju doneti veliko iskustvo. Želimo da svoj kvalitet stavimo u funkciju i na gostovanju u Skoplju pružimo još jednu dobru partiju i zabeležimo pobedu“, rekao je Radonjić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: