Maksimović: I u Riju na medalju

Olimpijska vicešampionka Ivana Maksimović izjavila je da joj je rešenje stambenog pitanja veliki podstrek za osvajanje medalje i na Igrama u Riju 2016.

Izvor:

Utorak, 22.01.2013.

14:33

Default images

"Počeli smo već sa pripremama za Rio. Ovo priznanje mi je veliki motiv za nastavak karijere. Daću sve od sebe i nadam se da ću izboriti još jednu medalju na Olimpijskim uigrama", rekla je Ivana Maksimović.

Ona je napomenula da će joj stan koji je dobila na korišćenje od opštine Novi Beograd predstavljati "mir i oazu za budućnost".

"Naravno da mi je današnji čin izuzetan podstrek za nastavak karijere. Ovo je veliki korak ka budućim uspesima, jer će nam stan omogućiti mir i oazu u kojoj ćemo skupljati snagu za buduća velika takmičenja", rekla je Maksimović.

Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić uručio je ključeve stanova Ivani Maksimović i osvajaču srebrne medalje na atletskom Evropskom prvenstvu u Helsinkiju Emiru Bekriću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: