Adam Morison u Portlandu

Bivši košarkaš Crvene zvezde Adam Morison vraća se u NBA ligu, pošto je dogovorio jednogodišnju saradnju sa Portlandom.

Izvor: JT

Utorak, 18.09.2012.

09:20

Default images

Morison je imao zapaženu ulogu u dresu ’crveno-belih’, kada je u regionalnoj NLB ligi prosečno beležio 15,5 poena po meču.

Amerikanac je boje Zvezde branio do januara, kada je po okončanja ’lokauta’ u najjačoj ligi na svetu iskoristio klauzulu u ugovoru, ali potom nije usledio njegov povratak u Sjedinjene Države, već je prešao u Bešiktaš. Ni u turskom klubu se nije dugo zadržao, pošto ga je već u aprilu napustio zbog male minutaže.

Morison je u NBA ligi igrao za Šarlot Bobketse i Los Anđeles Lejkerse, koje je napustio na kraju sezone 2009/10. Odmah potom potpisao je ugovor sa Vašingtonom, ali su se Vizardsi odrekli prava na njega na kraju priprema.

Posle dvogodišnjeg odsustva iz NBA lige, Morison je odigrao Letnju ligu za Bruklin Netse i prosečno je beležio 5,5 poena za 19,5 minuta po utakmici. Odmah potom se pridružio Los Anđeles Klipersima, za koje je takođe odigrao pet utakmica, na kojima je imao prosek od 20 poena, pet skokova i jedne asistencije po meču, pre nego što je usledio poziv Trejl Blejzersa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: