Ilić: Radujem se dolasku Vujina

Rukometaš Kila Momir Ilić izjavio je da želi da duplira krunu na predstojećem fajnal-foru Lige šampiona.

Izvor: MJ

Sreda, 09.05.2012.

12:43

Default images

Srpski reprezentativac prošle nedelje je sa Kilom već duplirao krunu u nacionalnom Kupu i u šampionatu Nemačke.

„Ciljk nam je da završimo ovaj mesec sa najsjajnijim evropskim peharom. Ima dosta vremena do finalnog turnira, treba dobro da se propremimo.Kada sam već duplirao nemačke titule, voleo bih da to učinim i sa Ligom šampiona“, kaže najbolji igrač Evropskog prvenstva u Srbiji.

Ilić dodaje da je ono što ih izdvaja u odnosu na ostale timove to što ne razmišljaju o trofejima već samo o pobedama.

„O trofejima se kod nas ne govori previše. Ja sam već duplirao krunu u dresu Kila, a većina igrača ovde je osvojila po šest takvih trofeja. Ono što nas izdvaja u odnosu na ostale je to što mi ne razmišljamo o trofejima, već o narednoj pobedi. To je pokazatelj velikog karaktera ove ekipe“, kaže kapiten Srbije.

Iliću će se u Kilu naredne sezone pridružiti još jedan reprezentativac Srbije, Marko Vujin.

„Pozitivno je to i za Kil i za „orlove“. Sigurno će morati da prođe određeno vreme kako bi se Marko adaptirao u novoj sredini, ali je sasvim sigurno da će u Kilu da napreduje, postaće još bolji igrač. Jednostavno, u ovakoj ekipi, sa ovakvim rukometašima, morate da napredujete sa svakim odrađenim treningom. Srećan sam zbog njegovog dolaska“, zaključio je Ilić

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: