Navijači Marseja: Pustite Monpelje

Fudbaleri Olimpika iz Marseja izgubili su 10 od poslednjih 11 utakmica, a navijači žele da tim izgubi i u narednom meču od Monpeljea.

Izvor:

Ponedeljak, 09.04.2012.

12:38

Default images

Pošto se Olimpik oprostio od brobe za titulu, navijali tima sa "Velodroma" tražili su od svojih igrača da puste Monpelje kako bi umanjili šansu PSŽ-a da osvoji titulu.

Do kraja prvenstva ostalo je još sedam kola, a Monpelje i najveći rival Marseja PSŽ dele prvo mesto sa po 63 osvojena boda.

"Dajte šansu Monpeljeu, dozvolite da vas pobede. Zaustavimo PSŽ u nameri da postane šampion ove godine, ne zaboravite lekciju iz prošlosti", kaže se u saopštenju najvatrenijih pristalica Olimpika.

Oni su podsetili na 1999. godinu, kada je Marsej ostao bez titule, nakon što su Parižani u poslednjem kolu "pustili" Bordo.

Između dva kluba, a pogotovo između navijačkih grupa vlada veliko rivalstvo, zbog čega već godinama na međusobnim duelima nema gostujućih pristalica.

Parižani su u nedelju savladali Marsej u velikom derbiju na "Parku prinčeva" sa 2:1. PSŽ je poveo golom Meneza u 6. minutu, Marsej je izjednačio preko Ajeva u 59. minutu, da bi konačan rezultat postavio Aleks u 61. minutu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: