Džon Teri pred sudom zbog rasizma

Kapiten Čelsija Džon Teri odgovaraće na optužbe za rasizam pred sudom, a prvo ročište zakazano je za 1. februar, saopštlo je danas londonski javni tužulac.

Izvor: AK

Sreda, 21.12.2011.

18:07

Default images

Tridesetjednogodišnji Teri se tereti da je korišćenjem "pretećih i uvredljivih reči" i neprikladnim ponašanjem na rasnoj osnovi uvredio igrača Kvins Park Rendžersa Antona Ferdinanda tokom utakmice u oktobru.

"Savetovala sam Metropoliten policiji da se protiv Terija pokrene postupak" , rekla je londonski tužilac Elison Sanders i dodala da je prikupljeno "dovoljno dokaza" za optužnicu protiv Terija.

Fudbalska asocijacija Engleske (FA) je u utorak kaznila napadača Liverpula Luisa Suaresa sa osam mečeva suspenzije zbog rasističkog vređanja beka Mančester junajteda Patrisa Evre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: