Prosinečki: „Idemo na pobedu“

U poslednjem, 30. kolu Jelen Superlige u Novom Sadu se sastaju Vojvodina i Crvena zvezda, a taj meč odlučiće koja ekipa će zauzeti drugo mesto u šampionatu.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Petak, 27.05.2011.

16:11

Default images

Pred tu utakmicu stručnog štaba crveno-belih Robert Prosinečki i prvotimac Stevan Reljić izrazili su nadu da će Zvezda odigrati kako ume i zabeležiti pobedu.

„Znamo da igramo sa jednom odličnom ekipom koja je i finalista Kupa, koja je treća na tabeli sa istim brojem bodova kao i mi, ekipom koja ove godine igra jako dobar fudbal“, rekao je Prosinečki.

U finalu Kupa nije bila inferirorna u odnosu na Partizan, i u datom trenutku je mogla da izbori i produžetke, penale. Zaista kvalitetna, mlada ekipa, koja ima par igrača koji su jako interesantni, i trener im je napravio dobar tim. Očekuje nas teška utakmica, ali sigurno je i da ćemo ići na pobedu jer nam nerešeno, osim 2:2, ne odgovara. Znamo šta nas očekuje, sigurno će biti pun stadion, što me veseli, dve ekipe koje zaista igraju fudbal se sastaju, tako da očekujem lepu i otvorenu utakmicu. Očekujem da odigramo sa motivacijom i sa željom i da pobedimo“, naglasio je Prosinečki.

Levi bek Crvene zvezde poštuje ekipu Vojvodine, ali smatra da sve zavisi od njega i saigrača.

Sami smo sebe doveli u situaciju da strepimo i za to drugo mesto. Čeka nas teška utakmica protiv kvalitetne ekipe kao što je Vojvodina, međutim svesni smo situacije u kojoj se nalazimo. Na nama je da pružimo svoj maksimum, da izgaramo na terenu, i samo uz takvu želju i borbu ćemo moći da osvojimo tri boda. Biće teško, ali šta je tu je, na nama je da damo sve od sebe i zabeležimo tri boda kojima zadržavamo drugu poziciju“, istakao je Reljić.

Prosinečki je svestan da Vojvodina ima odličan prekid.

Sigurno da Vojvodina ima dobre skakače, od ova dva štopera, preko centarfora koji se odlično snalazi u prekidima. Pripazićemo na to, i popričaćemo o tome. Svesni smo da im je to kvalitet i da ćemo morati da poradimo na tome da se odbranimo. Mislim da je ipak najvažnije da u ovoj utakmici momci pokažu karakter. Vesele me ovakve utakmice. Vojvodina igra dobar fudbal, želi da se nadigrava, Zvezda je pokazala poslednjih meseci da teži ka tome, i stvarno očekujem dobru utakmicu“, rekao je Prosinečki.

Meč između Vojvodine i Crvene zvezde igra se u Novom Sadu u nedelju od 17 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: