Navijači ne žele Maradonu

Navijači u Argentini su se u anketi 'Klarina' gotovo jednoglasno izjasnili protiv ideje da Dijego Armando Maradona preuzme kormilo nacionalne selekcije.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 21.10.2008.

15:00

Default images

Maradona je pre par dana rekao da bi voleo da na mestu selektora reprezentacije svoje zemlje nasledi Alfija Basilea, koji je podneo ostavku nakon poraza od Čilea 1:0 u poslednjem kolu kvalifikacija za prvenstvo sveta. U anketi koju je proteklih dana sproveo najugledniji argentinski dnevnik 'Klarin', čak 70 odsto ispitanika uvereno je da bi Maradona bio najlošije rešenje.

Slavnog fudbalera je u anketi podržalo manje od šest odsto navijača.

Jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala prethodno je izjavio da je svestan da nema dovoljno iskustva za vođenje jedne od najboljih nacionalnih selekcija sveta, ali da je uveren da bi mogao uspešno da radi taj posao, jer ga i navijači i igrači obožavaju.

Fudbalski fanovi u Argentini svoj glas su dali Karlosu Bankiju, koga bi na klupi "gaučosa" želelo da vidi 50 odsto ispitanika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: