Vijeri napustio Sampdoriju

Izvor: IL

Četvrtak, 10.08.2006.

19:55

Default images

Italijanski fudbaler Kristijan Vijeri napustio je Sampdoriju samo mesec dana pošto je i došao u tim, saopštio je klub iz Đenove.

Nekadašnji reprezentativni napadač je u Sampdoriju došao u julu iz francuskog Monaka za koji je odigrao samo sedam utakmica, pre nego što se povredio. Povreda je Vijerija sprečila da konkuriše za tim "azura" za ovogodišnje Svetsko prvenstvo u Nemačkoj.

Sampdorija je na svom sajtu saopštila da je odluka o raskidu saradnje doneta posle sastanka Vijerija sa izvršnim direktorom kluba Đuzepeom Marotom. Detaljnijih obrazloženja nije bilo. Vijeri je ranije igrao i za Torino, Atalantu, Juventus, madridski Atletiko, Lacio, Milan i Inter u kome je ostvario najveće uspehe.

Vijeri je u Interu proveo šest sezona i na 143 utakmice postigao 102 gola. Najbolji strelac Serije A bio je u sezoni 2002/03 godine kada je postigao 24 gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: