Fudbaleri Čukaričkog na pripremama u Stanišićima

Fudbaleri i stručni štab Čukaričkog otputovali su na trodnevne pripreme u etno selo Stanišići, gde će ostati do petka 6. oktobra.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 03.10.2017.

20:33

Fudbaleri Čukaričkog na pripremama u Stanišićima
Starsportphoto

Kako se navodi u saopštenju na klupskom sajtu, trener Nenad Lalatović iskoristiće naredna tri dana da uigra i podiže fizičku spremu ekipe za nastavak prvenstva posle reprezentativne pauze.

Ekipa će trenirati dva puta dnevno, a prijateljska utakmica protiv Rada planirana je po povratku u Beograd, u subotu od 15 časova na Banjici.

Zbog reprezentativnih obaveza s ekipom nisu otputovali Miroslav Bogosavac i Petar Mićin koji igraju za mladu reprezentaciju, kao ni povredjeni Ognjen Mudrinski.

Klub s Banovog brda je posle 12 kola domaćeg prvenstva na sedmom mestu na tabeli s 20 bodova, a u sledećem kolu, 14. oktobra dočekuje Javor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: