Ponedeljak, 12.06.2006.

22:12

Kraj Mundijala za Vidića!

Fudbalski reprezentativac SCG Nemanja Vidić zbog povrede neće nastupati na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj.

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Default images

Vidić je na treningu u ponedeljak doživeo težu povredu kolena, a posle detaljnog lekarskog pregleda ispostavilo se da neće biti u stanju da igra bar nekoliko nedelja. Radi se o povredi kolateralnog unutrašnjeg ligamenta levog kolena.

Odbrambeni igrač Mančester Junajteda nije igrao u prvom meču šampionata sveta s Holandijom zbog suspenzije.

Tokom kvalifikacija on je bio ključni igrač odbrane, koja je primila samo jedan gol, što je najbolji skor u kvalifikacijama za bilo kog od 32 učesnika šampionata. Reprezentacija SCG u petak igra sa Argentinom, a posle toga, 21. juna, u trećem kolu sa Obalom Slonovače.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

171 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: