Krle12 i ostali tviteraši

„Kešelj se i dalje trka s putničkim, a udario ga je brzi voz“, napisao je kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić na društvenoj mreži Tviter.

Izvor: NK

Petak, 26.08.2011.

15:28

Default images

Košarkaš Boston Seltiksa uz tekst objavio i Kešeljovu fotografiju na kojoj se vidi povređena jagodišna kost. I ukoliko ih budete 'pratili' nećete saznati samo to.

Dvojica igrača redovno razmenjuju šaljive poruke, Krstić izveštava kako je na pripremama, a često iskazuje podršku i košarkašima i fudbalerima Partizana.

Kapiten je i traženiji pa tako ima skoro hiljadu 'pratilaca', a mlađi saigrač upola manje. Na zajedničkom profilu Miloša Teodosića i Maje Ognjenović, aktivnija je odbojkašica.

Kada je reč o košarkašima drugih reprezentacija, očekivano najpopularniji su Španac Pau Gasol i Nemac Dirk Novicki, koji je veliki ljubitelj tenisa i jedan tvit posvetio je i najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću.

Pratite ih...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: