Perasović: "Srećno do pobede"

Trener Cibone Velimir Perasović rekao je da je njegova ekipa večerašnju utakmicu u Vršcu dobila zahvaljujući sreći, jer je Hemofarm dominirao celim tokom.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 01.11.2009.

19:49

Default images

Cibona je, posle produžetka, pobedila u Vršcu sa 96:94 u utakmici petog kola Jadranske lige. "Nismo mogli da branimo pik na Marjanovića, radili smo to na nedopustiv način. Ipak, imali smo želju da pobedimo. Zona ih je umrtvila, hrabro smo odigrali na kraju i zasluženo pobedili.

Posebno bih istakao ulogu mladog Radoševića koji je bio ključan za našu pobedu", rekao je Perasović.

Trener Hemofarma Stevan Karadžić rekao je da su odbrane bile lošiji deo utakmice sa obe strane, te da je izgubio zbog malo igrača u rotaciji, a potom je ponovio da je u pripremama za ovaj meč na raspolaganju imao samo četvoricu zdravih igrača.

"Već sam dosadan sa personalnim problemima, ali nekoliko igrača iznelo je celu utakmicu. To je odlučilo, bez obzira što smo imali poslednji napad za pobedu. Pali smo u odbrani, Gordon je lako probijao Pavkovića koji je imao četiri lične, a egzekuciju je izvršavao Tomas", rekao je Karadžić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: