Jagodnik završio sezonu?

Izvor: B92, zvanicni sajt

Petak, 25.01.2008.

19:33

Default images

Posle odličnog početka sezone i sjajnih igara koje je Hemofarm pružao u dosadašnjem toku, vršački tim zadesio je veliki peh u Širokom Brijegu prošlog vikenda. Jedan od najistaknutijih košarkaša, Slovenac Goran Jagodnik povredio je desno koleno na utakmici protiv Širokog i prema najoptimističnijim prognozama pauziraće najmanje dva meseca.

U pitanju je povreda prednjih ligamenata, pa iskusni krilni košarkaš najverovatnije do kraja sezone neće biti na raspolaganju stručnom štabu vršačkog tima.

"Otok je spao, pre konačne dijagnoze neophopdno je da obavim magnetnu rezonancu. Doktorska komisija u Novom Sadu misli da su mi stradali prednji ligamenti. Nadam se da su prvi put u karijeri pogrešili. Realniji ishod je da ću ipak morati na hirurški zahvat što bi značilo da se na parketu vraćam tek naredne sezone", rekao je Goran Jagodnik.

Izvesno je da Jagodnik neće biti u sastavu Vrščana na utakmici u subotu protiv Splita.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: