Petak, 30.08.2013.

18:31

Odom pronađen, uhapšen i pušten

Američki košarkaš Lamar Odom pojavio se nekoliko dana pošto su se pojavile informacije da je nestao, pošto je uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju.

Izvor: JT

Default images

Početkom nedelje američki mediji preneli su vest da se Odomu gubi svaki trag od svađe sa suprugom Kloi Kardašijan, ali je njegov agent to demantovao rekavši da vrlo dobro zna gde je nekadašnji ’Ol star’ igrač.

Odom se konačno pojavio u petak, kada je uhapšen, ali je vrlo brzo pušten iz pritvora pošto je za njega položena kaucija od 15.000 dolara. 33-godišnjeg Odoma je policija zaustavila u dolini San Fernando u 3.54 posle ponoći, pošto je vozio presporo i zato što nije odmah postupio po naredbi policije i zaustavio vozilo. Kada je ustanovljeno da je vozio pod uticajem alkohola, policija mu je odredila pritvor.

Od trenutka kada su se pojavile informacije da je Odom nestao, otkriveno je da je u poslednje dve godine imao problema sa opijatima. Navodno je prošlog leta išao na odvikavanje, ali je tokom sezone ostao čist. Ipak, odmah pošto se sezona završila, prema pisanju američkih medija, ponovo je počeo da koristi teške droge.

Ovo nije prvi put da Odom ima problema sa nedozvoljenim supstancama, pošto je 2001. godine bio suspendovan na osam meseci jer je prekršio NBA pravila o korišćenju droga, zbog konzumacije marihuane.

Odom je 1999. kao četvrti pik izabran na draftu od strane Klipersa, a potom je igrao za Majami, Lejkerse i Dalas, pre povratka u Kliperse prošle godine. Sa Lejkersima je dva puta bio šampion NBA lige, 2011. godine je izabran za najboljeg šestog igrača, a takođe je bio član najboljeg ruki tima 2000. godine. Sa selekcijom Sjedinjenih Država je osvojio titulu šampiona sveta pre dve godine u Turskoj.

Tokom karijere je prosečno beležio 13,3 poena uz 8,4 skoka i 3,7 asistencija u regularnom delu sezone, a 13 poena, 8,8 skokova i 2,4 asistencije u plej-ofu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: