Teodosić: Težak, bolan poraz...

Kapiten Srbije Miloš Teodosić rekao je posle poraza u dramatičnom polufinalu Evropskog prvenstva od Litvanije da 'Orlovi' nisu igrali svoju igru.

Izvor:

Petak, 18.09.2015.

23:13

Default images
Beta/AP Photo/Michel Euler

"Težak poraz... Jako težak poraz... Veoma bolan poraz... Ušli smo prenervozno u utakmicu, a to nismo smeli to da dozvolimo. Nismo igrali našu igru, onu igru po kojoj smo bili prepoznatljivi tokom celog turnira", rekao je Teodosić odmah po okončanju susreta sa Litvancima.

Srbija je do polufinala zabeležila svih devet pobeda na Evropskom prvenstvu, ali joj je u borbi za finale i vizu za Olimpijske igre u Riju nedostajalo koncentracije i malo sreće.

"Ne mogu da kažem da se nismo borili i da nismo dali sve od sebe, ali nismo odigrali kako je trebalo da odigramo. Igrali smo u odbrani u nekim trenucima i previše jako, ponekad smo 'tukli' i više nego što je trebalo... Moramo da nađemo snage za utakmicu sa Francuskom i kako znamo i umemo odigramo taj meč – kao što smo igrali do ovog", dodao je Teo.

Naš tim će u nedelju od 14 časova igrati za bronzanu medalju protiv domaćina Francuske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

242 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: