Banja Dvorovi: Kupanje kao u raju

Pet bazena JU "Banja Dvorovi", u istoimenom mestu kod Bijeljine, na putu prema Sremskoj Rači, krcati su gostima koji stižu ne samo iz Republike Srpske, već, tradicionalno iz Srema, Mačve, Jadra, Podrinja, Pocerine i Rađevine, Vojvodine.

Izvor: V. Mitriæ

Petak, 22.08.2014.

08:53

Default images

U bazenima je termomineralna voda, čija je temperatura na izvorištu 73°C, a za kupanje je prilagođena onako kako najviše godi kupačima.

U dva dečja bazena temperatura vode je 31 stepen. Ovo kupalište ima i prateće sadržaje, među kojima su odlični teniski i tereni za sve male sportove, uz, naravno, sjajnu ugostiteljsku ponudu JU "Banja Dvorovi".

- Kupanje je, ne samo rekreativnog karaktera, već ima i zdravstveni značaj, jer je voda u bazenima blagotvorna, i to je davno dokazano, za kosti, mišiće zglobove, kao i za lečenje kožnih oboljenja, pre svega psorijaze i ekcema - priča za naš list dr Vlatko Jeftić, direktor JU "Banja Dvorovi".

Cena ulaznica za decu je 3 konvertibilne marke (1 KM-60 dinara), za odrasle je 5 KM, s tim da je posle 15 časova ulaznica 4 konvertibilne marke.

Izvor: Novosti.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: