Savićević protiv odlaganja utakmice sa Velsom

Izvor: B92

Sreda, 26.03.2003.

16:50

Default images

Iščekujući konačnu odluku UEFE oko eventualnog odigravanja kvalifikacione utakmice protiv reprezentacije Velsa, selekcija Srbije i Crne Goire sprema se za sutrašnji prijateljski meč protiv Bugarske. Selektor Dejan Savićević neće moći da računa na povredjene igrače Krstajića, Dmitrovića i Boškovića, tako da su nakanadno pozvani Dudić i Brnović.

Na pitanje koliko mu plan priprema remeti neizvesnost oko odigravanja meča sa Velsom, koji je na programu sledeće srede, Savićević kaže:

»Ova situacija nikoga nije ostavila ravnodušnim, pa ni fudbalsku reprezentaciju. Sigurno je da nisu najoptimalniji uslovi za odigravanje meča. Beograd je otpao, tako da bi trebalo da igramo u Smederevu ili u nekom drugom gradu.
Čitava ova situacija malo skreće pažnju od utakmice koju treba da igramo, što je i normalno jer znamo šta se desilo. Medjutim i pored svega toga ja sam za to da se utakmica igra», kaže Savićević.

Prijateljski meč Srbija i Crna Gora - Bugarska igra se u četvrtak u Kruševcu a počinje u 15 časova i 15 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: