U Kragujevcu sutra velika akcija dobrovoljnog davanja krvi

Crveni krst Kragujevac, u saradnji sa Službom za snabdevanje krvlju i krvnim produktima, u petak, 29. januara, u periodu od 9 do 16 sati, u hotelu Kragujevac, orgnizuje veliku akciju dobrovoljnog davanja krvi. Ova akcija održava se u okviru Zimske kampanje prikupljanja krvi sa ciljem da se obezbede dovoljne količine krvi.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.01.2021.

09:30

U Kragujevcu sutra velika akcija dobrovoljnog davanja krvi
Foto: plenoy m/Shutterstock

"Pozivamo sve Kragujevčane da učestvuju u ovoj akciji, uz napomenu da se davanjem krvi ne ugrožava zdravlje, davanje krvi je bezbedno za svakog zdravog pojedinca i u vreme korone", saopšteno je iz Crvenog krsta Kragujevac, prenosi Pressek.

Veoma je važno da se odazove što veći broj davaoca, jer su tradicionalne akcije u doba pandemije na fakultetima i školama onemogućene, a prilike za prikupljanje u kompanijama i drugim institucijama ograničene. Akcija će se realizovati uz poštovanje svih mera zaštite od virusa korona.

Za davaoce su obezbeđeni i simbolični pokloni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: