Miki i Mini čudesno putovanje

Izvor: B92

Četvrtak, 25.06.2009.

01:28

Default images

Predstava na ledu koja nosi naziv: “Miki i Mini čudesno putovanje”, održaće se u Beogradskoj areni 4, 5. i 6. decembra ove godine.

Predstava će biti sinhronizovana na srpski jezik, dok će čuveni songovi ostati u originalnom izvođenju.

Svi likovi imaće originalne kostime, poput likova koji se mogu videti u Diznilendu.

Spektakl “Miki i Mini čudesno putovanje” vodi publiku u avanturu punu zabave na čak četiri egzotične destinacije na kojima žive Diznijevi prijatelji.

Turistički vodiči Miki i Mini, u pratnji svojih drugara: Paje Patka, Pate i Šilje, vode publiku kroz Diznijeve čuvene priče: Mala sirena, Kralj lavova, Lilo i Stič i Petar Pan.

“To su izuzetan šou i porodična zabava, smešteni u jedno neverovatno veče”, kaže producent Kenet Feld. “Zaista imate utisak da putujete zajedno sa Mikijem, Mini i njihovim prijateljima.”
Spektakl kompanije Dizni “Miki i Mini čudesno putovanje” sačinjava internacionalni tim nagrađivanih klizača, odličnih koreografa i kompozitora, dopunjen poznatim pesmama iz Diznijevih crtanih filmova i popularnim numerama rokenrol muzike, što predstavlja uživanje za celu porodicu.

Neobičan spoj muzike inspirisao je koreografa Sindija Stjuarta da na led ubaci pokrete i akrobacije iz originalnih filmova, kao što je ples gusara.

Stjuart je takođe ubacio i više klasičnog klizanja, kao što je dirljivi susret Dejvida i Neni, ili ljubavna tema između princa Erika i Ariel.

“Ovaj spektakl je mnogo više od putovanja kroz omiljene Diznijeve priče, to je putovanje kroz emocije.” kaže reditelj Džeri Bilik.

“Publika ima prilku da uživa u dogodovštinama Sebastiana, Simbe i Stiča, u letačkim akrobacijama Petra Pana, a sve uz humor, uzbuđenje i osećaj topline.”

Kostimograf Artur Boča osmislio je prepoznatljiv izgled svim Diznijevim likovima. Živopisni likovi nose sve vrste kostima, od spavaćica do suknjica od trave.
Svaka destinacija u predstavi ima posebnu atmosferu, zahvaljujući dizajneru svetla Patriku Dirsonu.

Magloviti London, vidljiv iz dečije sobe porodice Darling, brzo se menja u misterioznu šumu u kojoj na kućicama u drveću žive Petar Pan i Izgubljeni dečaci.

Ariel i Sebastian plivaju na egzotičnim podvodnim ekskurzijama a Lilo i Stič surfuju okruženi toplotom tropskog sunca.

Brojna promena scenografije, kako iznad tako i ispod leda, obogaćena je kreativnim rešenjima scenografa Roberta Smita.

Rodni grad Lilo, na Havajima, je na ledenoj površini, dok je Stičova planeta naslikana iznad nje, stvarajući višedimenzionalni utisak.

Gusarska posada Kapetana Kuke plovi po ledu u ogromnom piratskom brodu, a princeza Ariel ide na časove muzičkog u ogromnoj školjci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: