"Despasito" stiže u naš komšiluk

Megahit leta "Despasito" uskoro će se oriti zagrebačkom Arenom.

Izvor: B92
Podeli
Prinscreen YouTube/LuisFonsiVEVO
Prinscreen YouTube/LuisFonsiVEVO

Autor velikog hita Luis Fonsi, koji je ovog leta srušio sve rekorde slušanosti, sa svojim "sporim seksom" krenuo je na turneju "Love+Dance" u okviru koje će posetiti Hrvatsku, piše 100posto.hr.

Zagrebački koncert će se održati 26. novembra sa početkom u 20 časova.

Cene ulaznica variraju u zaisnosti od mesta u Areni. Od 260 kuna (oko 35 evra) za tribinu, preko 440 kuna (nešto manje od 60 evra) za fan pit i 850 kuna (oko 115 evra) za Vip ložu.

Prati B92 na Viberu

Muzika

Jakob Bro: Na sceni sledim svoje uši i srce

Jakob Bro, danski gitarista i kompozitor, sedmostruki je dobitnik Danish Music Award za najbolji džez album godine i dvostruki laureat The Carl Prize za kompozitora godine. Pre nego što je počeo da svira gitaru, školovao se za trubu, a najraniji kontakt sa muzikom imao je još u detinjstvu, uz oca muzičara. Trio sa kojim će nastupiti na 33. Beogradskom džez festivalu 26. oktobra u Domu omladine Beograda, smatra svojim kako muzičkim, tako i prijateljskim uspehom.

Muzika petak 20.10. 13:24 Komentara: 0

Svetska zvezda Džo Lovano dolazi u Srbiju

Saksofonista Džo Lovano, jedan od muzičara koji na svetskoj džez sceni opstaju već decenijama na samom vrhu, biće gost prve večeri jubilarnog 20. Pančevačkog Jazz Festivala, koji se održava od 2. do 5. oktobra, u organizaciji Kulturnog centra Pančeva.

Muzika utorak 17.10. 12:56 Komentara: 1
strana 1 od 1265 idi na stranu