Šaljite audio radove za Zvučnu šetnju Savamalom

Zvučna mapa Beograda i ImprovE2.0 kolektiv objavljuju poziv za realizaciju zvučnih radova koji će biti predstavljeni u okviru Zvučne šetnje Savamalom 15. avgusta 2014. godine. Odabrani radovi biće prezentovani kao audio ‘podloge’ druge beogradske zvučne šetnje čija će putanja obuhvatati osam šetačkih staza mapiranih između već postavljenih tačaka na ZMB.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 18.07.2014.

14:02

Default images

Učesnici i šetači moći će da preuzmu ove radove putem svojih smart-telefona i mobilnih audio-uređaja na punktu koji će biti postavljen u Savamali , a potom i da ih preslušavaju tokom trajanja šetnje.

Instrukcije za autore: Da bi ste učestvovali, potrebno je da se prijavite slanjem mejla koji će sadržati: ime, prezime autora i link ka dosadašnjim radovima, na adresu improv2.0@gmail.com, najkasnije do 25. jula, nakon čega ćete dobiti snimak zabeležen na jednoj od šetačkih deonica. Dobijeni snimak predstavlja polaznu tačku za vaš zvučni rad koji treba da ponudi autentično umetničko viđenje zvučnog okruženja u području Savamale.

Trajanje rada mora da bude identično trajanju zvučnog zapisa.

Radove slati u mp3 320 kbps formatu, posredstvom wetransfer-a ili sličnog servisa, na adresu improv2.0@gmail.com najkasnije do 5. avgusta.

Pročitajte više o Savamali ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: