Adel i Robi Vilijams snimaju duet?

Britanska pevačica Adel i njen kolega Robi Vilijams navodno će snimiti duet koji će se naći na njegovom narednom albumu.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 24.03.2013.

15:18

Default images

Adel, čija je numera ''Skyfall" u februaru osvojila Oskara u kategoriji za najbolju originalnu numeru, saopštila je da razmišlja o tome da se numera nje i Viljamsa nadje na njegovom narednom albumu.

"Adel i Robi ozbiljno razmišljaju o duetu", rekao je jedan izvor za magazin "San". "Oni su dobri prijatelji i razgovarali su o tome da urade nešto zajedno kada je ona bila u Los Anđelesu na dodeli Oskara".

Vilijams je do sada snimio duete sa Kajli Minog, Rupertom Everetom i Džejn Horoks, dok je Adel snimila samo sa Danijelom Meriveterom a ranije se izjašnjavala da ne voli da radi duete, a kada bi morala da bira, snimila bi ga upravo s Vilijamsom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: