EXIT: Gossip uživo na radiju B92

Nastup sastava Gossip na Exit festivalu moćićete ekskluzivno da slušate uživo i na Radiju B92 od 22.30 časova.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 12.07.2012.

21:38

Default images

Za bend Gossip sa harizmatičnom pevačicom Beth Ditto ovo će biti povratak na EXIT i nastup na glavnoj bini, koji je zakazan za 12. jul.

"Gossip" i njene kolege iz benda u Novi Sad donose moćni i zavodljivi post punk rock zvuk, i poseban muzički stav koji su na prošlom nastupu predstavili već sa prvim taktovima hita „Standing in the Way of Control“.

Spajajući soul i punk i autentičan glas Beth Ditto sa buntovničkim stavom antiheroine savremenog doba i zarazni plesni ritam, Gossip su vrlo brzo stekli obožavaoce sa najrazličitijim muzičkim ukusom.

Njihov treći album „Standing in the Way of Control“ svrstao ih je u muzičku elitu, a usledile su intenzivne turneje širom sveta. Album „Music For Men“ su objavili 2009. godine i to prvi put za velikog izdavača, a hitovi sa ovog albuma poput „Heavy Cross“, i „Love Long Distance“, postale su koncertna atrakcija. Gossip uveliko rade na novom albumu, koji će objaviti neposredno pred svoj nastup u Novom Sadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: