Exit na Radiju B92

Kao i prethodnih 5 godina, Radio B92 će i ovog jula biti prisutan na Exit festivalu kroz višečasovni program uživo sa Petrovaradinske tvrđave.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 06.07.2011.

14:08

Default images

U terminu od 18 do 22 časa, iz studija lociranog u blizini Main stagea, tokom svakog festivalskog dana biće emitovan program „B92 na Exitu, Exit na B92“, u potpunosti posvećen zbivanjima i aktuelnostima na festivalu.

Pored najava koncerata i DJ nastupa, kao i muzike izvođača koji nastupaju na festivalu, posebno mesto imaće ekskluzivni intervjui sa gotovo svim najznačajnijim domaćim i stranim muzičarima koji nastupaju na raznim festivalskim binama. Kroz program Radija B92 prethodnih godina uživo su prošli Pet Shop Boys, The Prodigy, Madness, Paul Weller, Juliette Lewis, The Hives, Primal Scream, Scissor Sisters, Franz Ferdinand, Groove Armada, Basement Jaxx, The Cardigans, Beastie Boys, Wu Tang Clan, Royksopp, Chemical Brothers i mnogi drugi.

Posebnu ekskluzivu ovog programa čine i uključenja u nastupe na Main stageu, kao i prenosi celokupnih koncerata, tako da će slušaoci B92 imati priliku da u direktnom prenosu čuju većinu izvođača na glavnoj festivalskoj bini.

Sve o ovogodišnjem EXIT festivalu čitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: