Kultura

Četvrtak, 07.01.2016.

09:21

Stalone odlučio – “Creed 2″ umesto “Rambo V”

Proteklog novembra film “Creed” je imao premijeru i dobio je pozitivne kritike.

Izvor: B92

Stalone odlučio – “Creed 2″ umesto “Rambo V”
Beta / Richard Shotwell Invision/AP

Radnja filma prati mladog Adonisa Džonsona Krida, sina nekadašnjeg velikog bokserskog šampiona Apola Krida, koji je bio veliki rival Rokija Balboe, sada njegovog trenera. Lik Rokija Balboe je, verujemo, velikoj većini poznat, počevši od filma “Rocky” iz 1976. godine, pa nadalje kroz niz snimljenih nastavaka. Praktično, film “Creed” predstavlja sedmi nastavak pomenutog filma. Ono što iznenađuje samog Silvestera Stalonea jeste lični uspeh nakon 39 godina i možda nominacija za Oskara za najbolju sporednu ulogu.
Zato ne treba da nas začudi vest koju je preneo Varajeti, odnosno izjava generalnog direktora MGM-a Gerija Barbera, koji je rekao: “Nema sumnje da ćemo praviti ‘Creed 2′.” Osim toga, Adonisa Krida u filmu glumi Majkl B. Džordan, koji je zainteresovan za dalji rad na ovom projektu. Međutim, režiser filma Rajan Kugler je trenutno u pregovorima da režira film “Black Panther” za Marvel studije.

Što se toga tiče, Staloneova reakcija je sasvim realna: “Evidentno je smanjenje vremenskog intervala za nastavak, kada se on može prihvatiti. Tri godine je malo mnogo”, misleći na vremenski period koji će ekipa morati da čeka, ako bi Kugler snimao i “Black Panther” i “Creed 2″, ali moramo dodati i činjenicu da je Stalone sa Kuglerom već razgovarao o potencijalnom nastavku. Kugler je bio iznenađen Staloneovim otkrivanjem nekih pojedinosti, rekavši da sa Silvesterom nema tajni, a pojedinosti su sledeće: “Imaćete ga suočenog sa drugačijim neprijateljem, koji će biti rekao bih, više divlji, veliki Rus. Ima mnogo toga tamo”, rekao je Stalone.
Uporedo sa nastavcima filma “Rocky”, Stalone je radio i na akcionom filmu igrajući glavnog junaka Ramba od 1982. godine, pri čemu verni fanovi očekuju i njegov peti nastavak, ali prema glumčevim rečima, malo je verovatno da će se to i desiti: “Srce je voljno, ali telo kaže, ‘Ostani kući!’ To je kao kada se borci vrate za još jednu rundu i budu razbijeni. Ostavite to nekom drugom”.
Kako će se priča dalje odvijati, kada ćemo moći da vidimo “Creed 2″, ostaje da pratimo novosti i da vas izveštavamo.

Izvor: blockbuster.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: