"Breaking Bad" dobija još jednu seriju?

Uspešna američka TV serija "Čista hemija" (Breaking Bad) dobiće uskoro svoju "spin-off" seriju zasnovanu na sadržajima koji su prethodili osnovnoj radnji i na događajima oko Sola Gudmana.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 12.09.2013.

19:53

Default images

Priča serije "Better Call Saul" (Bolje pozovi Sola) biće smeštena u vreme pre nego što je Sol (Bob Odenkirk) postao advokat Voltera Vajta, glavnog protagoniste popularne serije (Brajan Krenston).

Još uvek se ne zna kada će snimanje početi, ni kada će serija biti emitovana.

Serija "Breaking Bad", koja je pri kraju svoje pete sezone prikazivanja ovog meseca, je mračna drama o profesoru hemije Volteru Vajtu koji se nakon otkrića da boluje od raka okreće kriminalu, proizvodeći i prodajući metamfetamin kako bi mogao da izdržava porodicu.

Serija je osvojila pet Emi nagrada, uključujući tri za najboljeg glumca u TV drami za Krenstona i dve za najbolju sporednu mušku ulogu koje je osvojio Aron Pol, koji tumači lik Vajtovog saradnika u kriminalu, Džesija Pinkmena.

"Breaking Bad" će ove godine otići na dodelu Emi nagrada sa šest nominacija, uključujući za najbolju dramsku seriju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: