Kultura

Petak, 05.10.2012.

15:47

Sinemanija od 24. do 31. oktobra

Jubilarna, 20. filmska revija Sinemanija biće održana od 24. do 31. oktobra u Beogradu i Novom Sadu, najavila je distributerska kompanija "Tak vižn".

Izvor: B92, Tanjug

Default images

Ovoga puta program u Beogradu seli se iz "Sava centra" u bioskop "Kolosej Multipleks", a u Novom Sadu domaćin je kao i prošle godine ponovo "Arena Sinepleks".

U oba grada program počinje projekcijom filma "Asteriks i Obeliks u Britaniji", dok će reviju zatvoriti najnoviji film o Džejmsu Bondu "Skyfall".

Kao i prethodnih godina, Sinemanija će ponuditi najbolje evropske filmove, ostvarenja nezavisne produkcije i najveće holivudske blokbastere, saopšteno je iz "Taka".

Na ovogodišnjoj reviji filmova publika će između ostalog moći da vidi i filmove "Argo", "Gavran", "Aleks Kros", "Bez zakona", "Slobodni strelci", "Plagijator", a više informacija za javnost o ovogodišnjoj Sinemaniji organizatori će saopštiti na konferenciji za novinare koja će biti održana u utorak 9. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Podeli: