Kultura

Sreda, 12.06.2013.

10:45

Prvi trejler za nove avanture Hobita (VIDEO)

Na Youtube-u se danas pojavio prvi zvanični trejler za drugi nastavak trilogije Pitera Džeksona „Hobit: Šmaugova pustošenja", koji će se u bioskopu pojaviti 13. decembra.

Izvor: B92

Default images

U drugom delu trilogije "Hobit" (The Hobbit: Desolation of Smaug), glumačkoj ekipi pridružiće se i legendarni Stiven Fraj, zvezda „Izgubljenih“ Evanđelina Lili, kao i televizijski Šerlok Holms - Benedikt Kamberbač - i to kao Smaug. U filmu igraju Ijan Mekelen, Martin Frimen, Ričard Armitadž...

Prvi deo Hobita (Neočekivano putovanje) nije baš oduševio kritičare, ali zarada od preko milijardu dolara na bioskopskim blagajnama širom sveta dovoljno govori o tome šta publika misli o ovom spektaklu, koji je Džekson "projektovao" u tri dela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: