Novi Daft Punk album na proleće

Francuski elektro-duo Daft Punk bi u maju trebalo da objavi prvi studijski album posle osam godina pauze, na kome će sarađivati sa pop legendama - Najlom Rodžersom i Đorđom Moroderom.

Izvor: B92, Guardian

Ponedeljak, 28.01.2013.

12:33

Default images

Francuski plesni tandem čine Gi Manijel d'Omam Kristo i Toma Bangalter, potpisao je ugovor sa Sonijem i tako napustio dugogodišnjeg izdavača Virgin/EMI.

Malo se zna o planovima za njihov četvrti album, ali je sigurna i potvrđena informacija da će se sigurno pojaviti do maja.

"Oskarovac" Pol Vilijams, Čili Gonzales, Panda Ber i Đorđo Moroder su ljudima koji su sarađivali sa francuskim dvojcem poslednjih nekoliko godina pa se nagađa da su potencijalni saradnici i na novoj ploči.

Duo je poslednji put uživo nastupio 2007. godine na britanskom festivalu "Wireless", a svi se raduju upravo njihovim budućim živim nastupima.

Popularnom voditleju na BBC radiu, Rob da Benku, rečeno je da bend neće nastupati uživo tokom 2013. godine, iako su se pronele glasine da će Daft Punk svirati u aprilu na Koačela festivalu u Kaliforniji.

Daft Punk su se muzičkoj javnosti predstavili 1997. godine albumom „Homework“, posle koga su usledili „Discovery“ (2001) i „Human After All“ 2005. godine. Pre dve godine radili su muziku sa film „Tron: Legacy“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: