Repetitor pobedio u Puli

Mladi beogradski rok sastav "Repetitor" pobedio je na 11. art Muzik festivalu u Puli u Hrvatskoj, objavio je magazin za popularnu muziku Popboks.

Izvor: Tanjug

Utorak, 21.08.2007.

11:21

Default images

Na prestižnom regionalnom festivalu mladih bendova u Puli "Repetitor" je prvo mesto osvojio ne samo po glasovima žirija sastavljenog od rok kritičara, producenata i izdavača, već i publike.

Pobednik festivala za nagradu dobija mogućnost potpisivanja ugovora za prvi album u izdanju zagrebačke izdavačke kuće Dalas rekords i snimanje albuma u studiju Partizan u Puli.

Beogradski bend mlađe generacije čine Boris Vlastelica, Anamarija Cupin i Milena Milutinović.

Prema oceni Popboksa, njihov hit "Ja", proletos objavljen na kompilaciji "Jutro će promeniti sve. Nova srpska scena" (PGP RTS) po mnogima je najupečatljivija pesma.

Članovi trija su izjavili da su presrećni zbog pobede, posebno što ih je publika nagradila.

Pevač Vlastelica je rekao da je festival odlično organizovan, da su najviše vremena proveli u druženju sa drugim bendovima i da su odmah nakon proglašenja rezultata, iz Dalas rekordsa kontaktirali bend.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: