Inserti iz Edit i ja na Egzitu

Dugometražni animirani film za odrasle "Edit i ja" reditelja i scenariste Alekse Gajića pojaviće se u našim bioskopima u novembru, a inserti će biti prikazati već na predstojećem Egzitu, najavljeno je na promociji ovog projekta.

Izvor: Tanjug

Sreda, 09.07.2008.

12:21

Default images

Na Egzitu će nastupiti grupa "Prototip" koja je radila muziku za taj film, nastao po motivima Gajićevog stripa "Tehnotajz".

Poznati strip autor iz Zemuna, Gajić realizovao je uspešnu karijeru u Francuskoj objavljujući stripove kod čuvenog izdavača "Solej".

"Postao sam gladan novog izazova, a kada sam upoznao glumca i producenta Zorana Cvijanovića iz kuće "Jodi" stekli su se uslovi da uradim svoj debitantski film", izjavio je Gajić.

"Edit i ja" je akciona naučno-fantastična priča koja se dešava u Beogradu 2074. godine. Glasove animiranim likovima dali su Sanda Knežević, Marija Karan, Seka Sablić, Petar Kralj, Srđan Todorović, Boris Milivojević, Nikola Đuričko i drugi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: